Arggo Consulting: „Potențialul companiilor din zona Brașovului este unul dintre cele mai ridicate din România”

foto: arggo.consulting

La începutul anului trecut, compania Arggo Consulting a deschis primul său birou regional în Brașov, pentru a fi mai aproape de numărul tot mai mare de clienți și prospecți din zona centrală a țării. 

Arggo Consulting, unul dintre cei mai importanți parteneri Microsoft din România, specializată în consultanță, dezvoltare și implementarea de soluții de business, se concentrează pe inovație și creează, în special cu ajutorul propriei platforme Arggo BPM, aplicații de business de ultimă generație, scalabile, flexible, user-friendly, ușor de integrat cu majoritatea soluțiilor software implementate în cadrul unei companii.

Platforma Arggo BPM (Business Process Management) fiind de tip low-code (nu necesită cunoștințe de programare) permite atât echipei Arggo Consulting, cât și clienților săi să creeze aplicații, din orice flux de business indiferent de complexitatea acestuia. Cu ajutorul platformei procesele de business pot fi automatizate și transpuse într-o aplicație ușor de utilizat, de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de mărimea companiei sau de domeniul activității acesteia.

Victoria Federal IFN
Sumi Agro - Shigeki
Florian Shaorma
Mobila SH
Reno Depo
Proaspat Alb

Platforma este disponibilă în modelul PaaS sau SaaS. În modelul PaaS (Platform as a Service) clienții pot opta pentru achiziția platformei Arggo BPM pe care își pot construi singuri propriile aplicații. În modelul SaaS (Software as a Service) clienții pot alege sau să apeleze la echipa Arggo Consulting care le poate crea aplicația dorită sau pot obține una dintre soluțiile deja construite de către echipa Arggo Consulting cum ar fi Finance & Administration, Platforme B2B, Aplicația de Avansuri și Deconturi, Procurement, Mobile SFA, Banking, Construction Sites, Legal 365 și Healthcare.

Compania Arggo Consulting este considerată partenerul ideal pentru companiile cărora digitalizarea este componenta primordială a strategiei lor, oferind soluții de top, găzduite în Cloud sau on-premise, celor peste 150 de clienți dintr-o varietate de industrii precum real estate, retail, agricultură, servicii, producție, F&B, distribuție și utilități. Printre clienții companiei se numără brand-uri predominante pe piața din România: Dedeman, Titan Machinery, Blue Air, Sheraton, Pizza Hut, Bigotti, Băneasa Shopping City, Catena, Dr. Leahu, Klass Wagen, Ferroli, Viarom, etc.


Apreciază
Distribuie