Asistența Socială Făgăraș este prezentă, de acum, și pe internet

Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) Făgăraș a lansat site-ul dasfagaras.ro cu moto-ul „Suntem aici pentru tine”.

Printre altele, vizitatorii paginii pot afla detalii despre serviciile sociale (centrul de zi pentru persoane vârstnice, cantina de ajutor social, creșă etc) și beneficiile sociale (alocații, stimulente, tichete, venit minim etc.), despre protecția copilului, a persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilități.

„Site-ul respectă principiul accesului egal la informații utile (…), oferă utilizatorilor cu nevoi speciale posibilitatea de a mări sau a micșora fontul, de a modifica culorile, de a sublinia link-urile optimizând site-ul pentru citit. Permite, de asemenea, transformarea textului în fișier audio și rularea acestuia sub formă de voce pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Monumente funerare
Bikeathon 2020
Salco
Copy Center TMF

Vom continua să fim aproape de dvs., să răspundem cu promptitudine solicitărilor, așteptărilor și provocărilor”, se arată în anunțul D.A.S. Făgăraș.

Făgărășenii pot citi de pe site care sunt condițiile de acordare a diferitelor ajutoare sau stimulente și de ce documente au nevoie. De asemenea, tot de pe site-ul Direcției de Asistență Socială pot fi descărcate cererile pentru beneficiile sociale.


Apreciază
Distribuie