Asociație din Brașov, plângere penală pe numele deputatului „Mitralieră”

foto: captură video adevarul.ro

Asociatia Pro Democratia club Brasov, condusă de activistul civic Radu Hossu, a depus o plângere penală împotriva deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Anunțul vine în urma declarației deputatului „Mitralieră”, după mitingul de vineri, în care îi amenința pe protestatari că vor fi călcați în picioare.

„În urma declarațiilor online de sâmbătă, 11 August 2018, făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe contul lui de Facebook, considerat spațiu public, prin care instiga direct la violență, Asociația ProDemocrația club Brașov a decis să depună o plângere penală împotriva dânsului la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 206 și art. 368 Cod penal.

«Nu ne provocați, că strângem 1 milion și vă călcăm în picioare» este declarația domnului deputat, care nu este sub nicio formă de acceptat venind din partea niciunui cetățean, cu atât mai puțin din partea unui demnitar al statului român.

Monumente funerare
Demgy
JTTI
Sezar Forest - soferi profesionisti
Amanet King Onix

Atragem atenția că astfel de discurs venit din Parlament este de netolerat”, se arată în comunicatul asociației.

Cătălin Rădulescu s-a ales cu porecla „deputatul Mitralieră„ anul trecut, în timpul protestelor împotriva OUG 13, când a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.


Apreciază
Distribuie