Astăzi se dispută semifinalele Cupei României, zona Făgăraş

După trei runde în care doar patru echipe din 26 au ajuns în penultimul act, a venit rândul ca astăzi, 1 octombrie, să cunoaştem care sunt echipele care vor juca finala de anul acesta a Cupei României, zona Făgăraş.  fotbal

Pe terenul de fotbal din cartierul Galaţi, acolo unde evoluează echipa lui George Greavu, Oltul Făgăraş, vor juca semifinala Partizan Ileni cu Prietenii Rupea, de la ora 16.00.

Cele două echipe s-au întâlnit şi duminică, 28 septembrie, pe terenul din Rupea. Scorul a fost 6-1 pentru Prietenii Rupea, după ce prima repriză s-a terminat 3-0.

Partizan Ileni vine după un meci spectaculos disputat săptămâna trecută împotriva celor din Hoghiz, cei care anul trecut ridicau Cupa într-o finală cu FC Mândra.

Autopel
Amanet King Onix
RIM Fam
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Monumente funerare

Cealaltă semifinală, cea dintre Oltul Făgăraş şi AS Ileni, se joacă pe terenul din Beclean, tot de la ora 16.00. Echipa din cartierul Galaţi s-a calificat în urma unui meci frumos cu Săgeata Drăguş, câştigat cu 2-1, după ce prima repriză a aparţinut drăguşenilor. AS Ileni a trecut la limită de Beclereana Beclean, scor final 1-0, gol marcat încă din prima repriză.

Vom reveni cu rezultatul celor două meciuri în jurnalele viitoare.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie