Ateliere de explorare urbană pentru tinerii din Țara Făgărașului

Tinerii cu vârsta până în 25 de ani, care studiază sau lucrează în Făgăraș, sunt așteptați la a doua serie de ateliere despre urbanism.

În cadrul acestor întâlniri, participanții vor face plimbări de grup pentru a explora patrimoniul orașului, locurile, străzile și poveștile lui. Tinerii vor avea și acces în spații abandonate sau nefolosite din Făgăraș, unde vor putea face poze, înregistrări audio și video.

La finalul atelierelor, va avea loc o expoziție multimedia despre locurile vizitate.

„Atelierele sunt gratuite și sunt dedicate tinerilor până în 25 de ani din Țara Făgărașului. Sesiunile de lucru vor avea loc în zilele de 13, 14 și 15 octombrie la sediul Fundației Comunitare Țara Făgărașului (Bulevardul Unirii, nr. 1 C). Intervalul orar: 14.00 – 17.00. Știm că s-ar putea să vii direct de la școală, te așteptăm cu o gustare”, au transmis organizatorii.

Monumente funerare
JTTI
Proaspat Alb
Narin
Dentistry Tour - dr. Monica Paler
Florian Shaorma

Pentru a participa la ateliere, tinerii trebuie să completeze acest formular, până în 12 octombrie.

Workshopurile sunt pregătite de Asociația Make Better, împreună cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului și organizația norvegiană Open Transformation în zilele de 14, 15 și 16 octombrie, în cadrul unui proiect care are ca scop final reactivarea unor spații părăsite din Făgăraș.

building


Apreciază
Distribuie