Atenție! Gunoiul menajer va fi strâns joi și în contul zilei de miercuri

foto: Salco Serv

Salco Serv a anunțat că deșeurile menajere neridicate de la populație miercuri, 6 ianuarie, vor fi strânse joi, 7 ianuarie.

Astfel, făgărășenii care locuiesc pe străzile Plopului, Ciocanului Amoniacului, Fochistului, Mecanicilor, Clorului, Dulgherului, Oxigenului, Ion Creanga, Miron Costin, Anton Pann, Iazul Morii, Mori, Gării, Parcului, Mircea Eliade, Luncii, Colonia UPRUC, Șoseaua Combinatului sunt rugați să scoată pubelele cu gunoi în ziua de joi.

Reamintim că, din cauza lipsei unei hotărâri a Consiliului Local Făgăraș de stabilire a tarifelor la salubritate pentru anul 2021, conducerea Salco Serv a anunțat încă din 30 decembrie 2020 că societatea „se află în imposibilitatea de a presta” și „este pasibilă de amenzi dacă prestează”. În aceste condiții, operatorul de salubritate nu a ridicat miercuri, 6 ianuaruarie, deșeurile menajere conform programului obișnuit.

Spalatoria GPC
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
Sezar Forest
Fifth Avenue - locuri de munca

În cazul agenților privați din Făgăraș, toate comenzile suplimentare preluate miercuri vor fi rezolvate tot joi, 7 ianuarie, se arată în anunțul Salco Serv.

De asemenea, pentru ceilalți utilizatori ai serviciului, acțiunea de colectare se va desfășura conform graficului stabilit pe fiecare stradă în parte.


Apreciază
Distribuie