ATENȚIE! Jocuri extrem de periculoase, populare în rândul copiilor

foto: educatieprivata.ro

Atenție, părinți și profesori! Două noi jocuri extrem de periculoase, care pot mortale, devin populare în rândul elevilor, anunță site-ul Educație Privată.

„Vrei să fii o zână” și „Granny” conțin elemente care pun în pericol sănătatea sau chiar viața copiilor.

„Vrei să fii o zână” este asemănător cu „Balena Albastră” și presupune îndeplinirea unor porunci. Când ajunge la ultimul nivel, copilul este îndemnat să dea drumul la gazele de la aragaz, primind asigurarea că aceasta este calea prin care va deveni „zână”, potrivit aceleiași surse.

Cel de-al doilea, „Granny”, este un joc morbid, cu grafică extrem de violentă, care poate fi descărcat din AppStore și din Google Play. Personajul principal este o bunică-zombie, care îl „urmărește”pe jucător și provoacă scene sângeroase, inclusiv cu elemente de canibalism.

Victoria Federal IFN
Agromar
Moveos
Monumente funerare
curatare tapiterie
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Amanet King Onix

Din informațiile obținute de Educație Privată, ambele jocuri au devenit foarte populare printre elevi, inclusiv printre cei din clasele I-IV.

Sunt recomandate supravegherea atentă a activității on-line a copiilor și discuțiile cu aceștia despre pericolele care pot fi generate de anumite site-uri și aplicații.


Apreciază
Distribuie