Daniel Zamfir revine la președinția Comisiei Economice din Senat

foto: Facebook / Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir, acum la ALDE, după ce a fost înlăturat de Ludovic Orban din PNL, a redobândit funcția de președinte al Comisiei Economice din Senat.

Zamfir a fost înlocuit de la conducerea Comisiei economice, industrii și servicii din Senat, după contrele dure pe care le-a avut cu președintele PNL, Ludovic Orban. În locul său a fost desemnat în luna februarie, Florin Cîțu.

„Îmi dorește capul (n.r. Orban) pentru că probabil i l-a cerut cineva sau dumnealui gândește că activitatea mea în comisie dăunează partidului. (…) S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar vreau să-i spun un lucru: eu sunt o nucă tare”, afirma în luna februarie senatorul Zamfir.

După doar o jumătate de an, senatorul de Brașov Daniel Zamfir a fost ales din nou președinte al Comisiei Economice a Senatului. „De săptămâna viitoare încep audierile celor care fac abuz de putere economică în România” a scris pe pagina personală de facebook Daniel Zamfir.

Mogaldea Therapy
JTTI
Demgy
Florian Shaorma
Monumente funerare
Proaspat Alb
Second hand & outlet

El a devenit parlamentar în 2012 în Colegiul din Țara Făgărașului. De atunci s-a făcut remarcat după ce a inițiat mai multe legi din domeniul financiar: Legea dării în plată, Legea împotriva cămătăriei sau Legea plafonării dobânzilor la bănci.

C.S.M.


Apreciază
Distribuie