Atenție la mesajele: „apari în acest video” sau „seamănă cu tine”!

Atacurile cu link-uri malițioase care se propagă prin intermediul mesajelor pe rețelele social media au revenit! Atenționarea a fost transmisă duminică, 16 ianuarie, de Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC).

Mesajele primite de utilizatori sunt în română sau engleză și conțin, de regulă, un link malițios, despre care expeditorul pretinde a fi un video sau o poză cu persoana căreia i-a transmis mesajul. Este doar o metodă de a stârni curiozitatea utilizatorului și a-l determina să dea click. Accesarea acelui link nu afișează nimic pe dispozitiv, însă poate duce la pierderea accesului pe contul de social media folosit în acel moment, spun specialiștii în securitate cibernetică.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate

În cazul în care ați făcut click pe acel link sau vedeți că din cont s-au transmis astfel de mesaje, echipa Directoratului vă recomandă să:

  1. Schimbați imediat parola contului de socializare (Facebook, Instagram etc.) și să activați autentificarea în 2 pași
  2. Vă asigurați că nu au fost acordate permisiuni unor aplicații terțe din Facebook. Pentru asta, este necesar să vă logați în contul de Facebook și să navigați la categoria Settings & Privacy (Setări și Confidențialitate) și apoi Settings (Setări). Ulterior, mergeți către categoria Permissions (Permisiuni) și apăsați pe Apps and Websites (Aplicații și Site-uri), pentru a verifica la ce aplicații ați oferit acces. Eliminați acele aplicații pe care le considerați suspecte. Apăsați pe aplicația respectivă, apoi pe butonul de Remove (Elimină) pentru a vă proteja contul de accesul neautorizat la aplicații terțe suspecte.
  3. Verificați aplicațiile instalate pe dispozitiv, pentru a vă asigura că nu au fost adăugate unele noi, necunoscute.
  4. Verificați setările de confidențialitate, pentru a vă asigura că nu există modificări, acordând atenție sporită aplicației Facebook și locațiilor pe care nu le recunoașteți, unde contul dvs. de social media apare ca fiind logat.
  5. Scanați dispozitivul cu o soluție de securitate (antivirus).


Apreciază
Distribuie