Atenţie la pedala de acceleraţie în zona Făgăraşului

În aceste zile poliţiştii desfăşoară o amplă acţiune care îi vizează pe şoferii obişnuiţi să calce acceleraţia peste limita legală.

Această acţiune se desfăşoară la nivelul întregii ţări, implicit şi în judeţul şi în municipiul nostru. Purtătorul de cuvât al Poliţeiei Rutiere Braşov, inspector principal Cosmin Giosanu, a declarat presei judeţene că poliţiştii vor folosi în mod constant, în cursul acestei săptămâni, 17 aparate de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare.

Şoferii care obişnuiesc să depăşească viteza legală riscă în această perioadă mai mult decât oricând să se aleagă cu o amendă sau chiar cu suspendarea permisului în cazul celor care depăşesc viteza cu mai mult de 50 km/h. Radarele sunt amplasate atât pe drumurile naţionale şi judeţene, cât şi în interiorul localităţilor, în special în municipiile Braşov, Făgăraş şi Codlea.

PSD - alegeri locale 2024
Amanet King Onix
Reno Depo
Mobila SH
Victoria Federal IFN

Chiar dacă mai mulţi poliţişti de la circulaţie sunt implicaţi în dosarul în care este cercetat şi fostul şef al Serviciului Rutier, Claudiu Tămîrjan, poliţiştii spun că au suficient personal încât acţiunea să se desfăşoare la fel de bine ca în întreaga ţară.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie