Atenție șoferi! Restricții de trafic în Făgăras, în weekend

Pentru buna desfășurare a evenimentului caritabil Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2022, sâmbătă și duminică vor fi introduse mai multe restricții de circulație.

Organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și Primăria Municipiului Făgăraș  în perioada 23 septembrie, ora 17.00 – 25 septembrie, ora 18.00 , Bikeathon strânge sute de bicicliști la start. Organizatorii roagă populația să nu ocupe locurile de parcare din jurul Cetății Făgăraș, necesare desfășurării competiției în condiții optime.

În plus, în această perioadă vor exista mai multe restricții de circulație pe anumite artere și străzi din municipiul Făgăraș

– sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 07:00, vor exista următoarele restricții de trafic:

  • strada Mihai Viteazu, în jurul cetății, banda interioară (cea de lângă cetate)
  • intrare din susul giratoriului Casei Municipale de Cultură înspre Catedrală/Cetate
  • în cartierul Galați, înspre localitățile Șona, Felmer, Șoarș, Boholț vor fi organizate trasee ale concurenților. Populatia este rugată să circulați prudent în aceastăzonă pentru a evita orice accident.

– duminică,  25 septembrie, începând cu ora 08:00 vor fi introduse restricții de trafic pe:

  • strada Mihai Viteazu, în jurul Cetății, banda interioară (cea de lângă cetate)

În data de 25 septembrie în intervalul orar 10.00 – 13.00 vor avea loc cursele copiilor în cadrul evenimentului Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2022.

Firma servicii renovare
Monumente funerare
Brutaria Dragus
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar

De asemenea, începând cu ora 14:00 va fi organizat un traseu, pornind de la Cetate, către cartierul Galați, înspre Șona, cu întoarcere pe digul râului Olt și revenire la Cetate.

Vă adresăm rugămintea ca în această zonă să circulați prudent, pentru a evita orice accident. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare și ne cerem scuze pentru disconfortul creat“, transmit organizatorii.

Bikeathon Țara Făgărașului este un eveniment care își propune să mobilizeze resurse și energie pentru proiectele comunității locale și să aducă, totodată, comunitatea împreună.


Apreciază
Distribuie