Au asfalt la poartă

„Drumul ruşinii” este acum asfaltat în Şercaia, Părău şi Comăna. În primăvară, vor începe reparaţiile în Veneţia de Jos şi pe raza administrativă a comunei Hoghiz. Demarate la finele lunii trecute, lucrările de modernizare a DJ 104 Şercaia – Hoghiz se apropie de final.

În această prima etapă, s-au executat lucrări de asfaltare doar în intravilanul localităţilor Şercaia, Părău şi Comăna, iar, în primăvară, vor începe reparaţiile şi în satul Veneţia de Jos, dar şi pe raza administrativă a comunei Hoghiz. Drumul are o lungime de peste 24 de km, însă banii deţinuţi de Consiliul Judeţean Braşov, 6,4 de milioane de lei, nu au ajuns decât pentru modernizarea carosabilului în interiorul localităţilor.

Pe viitor autorităţile speră la un sprijin guvernamental în vederea finalizării proiectului, prin clasarea acestei şosele în drum naţional.

Mogaldea Therapy
Amanet King Onix
JTTI
Fantanita Craiesei
Demgy

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie

 1. Nu mai induceti in eroare cititorii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ,,Demarate la finele lunii trecute, lucrările de modernizare a DJ 104 Şercaia – Hoghiz se apropie de final. ”

  Cum se pot debita asemenea minciuni grosolane , DRUMUL SE RECONDITIONEAZA NUMAI IN LOCALITATI,
  aceste reparatii fiind ,,o frectie la un picior de lemn “

  1. Stimate Domn, aţi citit cumva articolul în diagonală sau sunteţi rău intenţionat, extragând o propoziţie şi comentând pe seama ei?! Este specificat de câteva ori în material că s-a lucrat doar în interiorul localitaţilor.
   Noi plecăm de la premiza, atunci când scriem acest ziar, că cititorii sunt mai inteligenţi decât noi. Evident că excepţiile confirmă regula, altfel nu exista comentariul de mai sus. În eroare au fost probabil duse doar excepţiile despre care vorbeam. Să fiţi sănătos!

Comentariile sunt închise.