Autorii mai multor furturi din case, prinși de polițiștii din Șinca

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Șinca au identificat și prins autorii a cinci infracțiuni de furt.

Cercetările efectuate de polițiști în cazul furturilor reclamate au dus la stabilirea identității persoanelor, fiind vorba despre trei tineri, domiciliați în localitatea Perșani. Începând cu luna octombrie a anului trecut, doi dintre aceștia ar fi escaladat gardul unui imobil și ar fi pătruns apoi în locuință, de unde ar fi sustras o sumă de bani și bijuterii.

De asemenea, cercetările au indicat faptul că tinerii ar fi sustras la sfârșitul anului trecut și începutul anului curent mai multe bunuri, din difereite proprietăți, prin care au creat un prejuduciu de peste 7.500 lei, în faptele pentru care sunt cercetați.

JTTI
Agromar
Firma servicii renovare
Mobila SH
Monumente funerare
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN

În baza materialului probator existent în dosarul de urmărire penală constituit, polițiștii au dispus continuarea cercetărilor față de persoanele bănuite, acestea fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului de caz, iar la finalizarea cercetărilor va fi propusă soluția legală.


Apreciază
Distribuie