Autoturism proiectat în pietoni. 2 copii între cele 6 victime

sursa foto: ISU Brașov

Accident rutier grav, în această seară, în municipiul Brașov. Un autoturism a fost proiectat în pietoni. Două echipaje SMURD și două ambulanțe au ajuns la fața locului.

UPDATE

Accidentul ar fi fost provocat de un șef din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Șase persoane sunt rănite, iar una dintre ele se află în stare gravă, după ce două autoturisme s-au tamponat în apropriere de Sala Patria.

Amanet King Onix
Fantanita Craiesei
Demgy
Cabinet ORL
Mogaldea Therapy

Șoferii, doi copii și doi pietoni au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență și la Spitalul pentru copii, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Luiza Dănilă.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două de la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov și unul de pompieri, care asigură măsurile de siguranță.

Din primele informații oferite de Inspectoratul Județean de Poliție, se pare că semaforul din intersecția unde a avut loc evenimentul rutier este defect iar unul dintre autoturisme nu ar fi oprit la indicatorul Stop.

În urma impactului, unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat în doi pietoni care traversau strada. Polițiștii fac cercetări la fața locului.


Apreciază
Distribuie