Azi, Mihai Teacă pe scena de la Mamaia

       În această seară, de la ora 21.00 pe TVR 2, făgărăşeanul Mihai Teacă va cânta în finala concursului pentru copii de la Mamaia, ediţia 2013. Tânărul făgărăşean va interpreta piesa compusă de George Natsis, „Clopote albe, clopote negre”, piesă aflată şi în repertoriul Paulei Seling.

     Conform programului TVR 2, emisiunea Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor 2013 va începe de la ora 20.30.

     „Mihai este foarte bine pregătit, va urca ultimul pe scena de la Mamaia în finala din această seară. Avem mari emoţii pentru el dar suntem încrezători că totul va fi bine. S-a calificat în finală cu note foarte bune, juriul a apreciat calităţile lui, de aceea va cânta ultimul în concursul de pe TVR 2. Mihai vă transmite că îşi doreşte foarte mult să obţină maximum din acest concurs şi că vrea să demonstreze că este bun”, transmite tatăl lui Mihai Teacă, prezent la Mamaia împreună cu fiul său.

      Mihai Teacă a ajuns în finala de la Mamaia după două preselecţii în Bucureşti pe care le-a trecut cu succes. Micul artist făgărăşean a obţinut note foarte bune la fiecare preselecţie şi laude din partea juriului, iar acum urcă în finala de la Festivalul Mamaia pentru copii la secţiunea interpretare.

RMN Diagnostica
Monumente funerare
TMF Copy Center

       Performanţele lui sunt demn de luat în seamă: a impresionat juriul de la „Românii au talent”, iar zilele trecute a câştigat unul dintre cele două trofee ale Festivalului Internaţional de Muzică „Hermannstadtfest”, ce a adunat la un loc talente din 28 de judeţe din România, dar şi concurenţi din Serbia şi Statele Unite ale Americii, în total fiind peste 250 de participanţi care au urcat pe şcena de la Teatrul Gong din Sibiu.

       Până la noi succese ale „micului Pavarotti din Făgăraş” – aşa cum este numit de tot mai mulţi cunoscuţi, să fim alături de Mihai Teacă, la festivalul de la Mamaia, transmis de TVR 2, în această seară de la ora 21.00.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.