Mihai Teacă, premiul I la Mamaia

     Făgărăşeanul Mihai Teacă a obţinut premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor, ediţia 2013. El a participat la secţiunea interpretare, iar juriul a fost format din artişti celebri, cum ar fi: Felicia Filip, Nico, Andrei Tudor – compozitor şi pianist, Viorel Gavrilă – compozitor, Mihai Stere, compozitor şi textier, dar şi realizatoarea emisiunii de la TVR, Confesiuni, Iuliana Mariciuc. 

     Mihai Teacă a ajuns în finala de la Mamaia după două preselecţii în Bucureşti pe care le-a trecut cu succes. Micul artist făgărăşean a obţinut note foarte bune la fiecare preselecţie şi laude din partea juriului, iar acum urcă în finala de la Festivalul Mamaia pentru copii la secţiunea interpretare.

    „Sunt foarte fericit că am obţinut acest premiu, dar în acelaşi timp sunt şi mândru. A fost un juriu de specialitate, concurenţa a fost foarte mare şi cu atât mai mult mă simt extraordinar că am reuşit să câştig acest premiu la cel mai mare festival din ţară!”, transmite Mihai Teacă imediat după câştigarea premiului.

Monumente funerare
RMN Diagnostica
TMF Copy Center

      În luna Iunie, Mihai Teacă a mai obţinut două premii importante, anume marele premiu la muzică uşoară şi muzică populară la Festivalul Cununa Petrolului de la Moreni, judeţul Dâmboviţa, dar şi marele premiu la secţiunea pian la Festivalul Internaţional Hermannstadt, desfăşurat la Sibiu. Mai multe amănunte în ediţia de mâine a ziarului Bună Ziua Făgăraş.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.