Balul Vânătorilor a avut loc de mărţişor

Peste 350 de vânători făgărăşeni au petrecut sâmbătă, de mărţişor, la restaurntul „Laguna Albastră”. Atmosfera balului vânătorilor a fost întreţinută cu muzică şi meniu cu specific vânătoresc, trofee şi poveşti mai mult sau mai puţin vânătoreşti.

Încă de acum cinci ani balul este organizat de Ovidiu Popa. Vânător cu renume şi trofee dintre cele mai rare, patronul restaurantului unde a avut loc petrecerea şi-a etalat şi o parte din vânatul de anul trecut, când a fost în safari în Africa.

Dar cele mai apreciate trofee au fost cerbi lopătari, cerbi carpatini, raţe, fazani, iepuri şi mistreţi din zona noastră, precum şi un urs de talie mică vânat la Cincu.

Balul vantorilor 2Meniul petrecăreţilor a fost format din gustări cu produse vânătoreşti, ciorbă de vânat, ceaun vânătoresc cu mămăligă, friptură la tavă din cerb lopătar şi mistreţ.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Brutaria Dragus
Liceul Senchea
Monumente funerare

Pentru toţi invitaţii au lucrat nu mai puţin de 20 de persoane, asta însemnând bucătari şi ospătari, iar atmosfera a fost întreţinută de formaţia Analog.

 

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie