Bărbat arestat după ce a forţat un tânăr să îl transporte la Rucăr

foto: alba24.ro

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a constrâns un tânăr să-l transporte cu maşina şi i-a furat mai multe bunuri, a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi furt calificat.

Bărbatul l-a constrâns pe un tânăr de 25 de ani să îl transporte din judeţul Vâlcea până în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, transmite IPJ Vâlcea, potrivit brasov.net.

Măsura arestării preventive faţă de bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dispusă pe 5 ianuarie de magistraţii de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în ziua de 4 ianuarie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia.

Bărbatul cercetat ar fi constrâns un tânăr, în vârstă de 25 de ani, să-l transporte cu un autoturism în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, în ziua de 30 decembrie 2022, lipsind-l astfel de libertate pe toată durata deplasării şi sustrăgându-i prin ameninţare şi forţă fizică mai multe bunuri.

Cabinet ORL
Second hand & outlet
Fantanita Craiesei
Mogaldea Therapy
JTTI
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Cercetările sunt continuate în această cauză pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat.

 


Apreciază
Distribuie