Bărbat arestat pentru 30 de zile. Este antrenor în Făgăraș și Sâmbăta de Sus

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș s-au sesizat din oficiu și au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 ani, care, în perioada ianuarie – mai 2022, în calitate antrenor sportiv, ar fi comis, în repetate rânduri, mai multe acte de natură sexuală asupra unei cursante.

Potrivit IPJ Brașov, faptele ar fi avut loc atât în Făgăraș și în Sâmbăta de Sus, cât și pe raza municipiului Slatina (județul Olt)  și ar fi constat în atingeri în zone intime și săruturi.

Polițiștii făgărășeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa bărbatului, luni, 23 mai. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

O zi mai târziu, marți, 24 mai, instanța de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Stihl
Monumente funerare

Activitățile investigative desfășurate în cauză au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie