Bărbat din Breaza, cercetat pentru rănirea animalelor. El are peste 35 de câini

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat joi, 4 aprilie, o acțiune de verificare a stării câinilor precum și dacă proprietarii acestora respectă legislația din domeniu.

În Breaza, comuna Lisa, reprezentanții legii au identificat un bărbat, de 40 de ani, care deține peste 35 de exemplare canine, din diferite rase

„Cu ocazia verificării condițiilor de deținere și a bunăstării animalelor, polițiștii au constatat că un număr de 8 câini prezentau modificări ale aspectului prin intervenții de cupare ale urechilor și codotomie, iar unul dintre aceștia prezenta și o leziune la nivelul capului”, transmite Inspectoratul de Poliție Brașov.

Florian Shaorma
Monumente funerare
Agromar
Mobila SH
JTTI

Deoarece tăierea urechilor și a cozilor animalelor reprezintă infracțiuni, bărbatul din Breaza s-a ales cu dosar de cercetare penală în care este învinuit și de rănire cu intenție a animalelor.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.


Apreciază
Distribuie