Bărbat din Viștea, prins pe motocicletă fără numere, fără permis și băut

Polițiștii din Voila fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au descoperit că un motociclist circula fără numere, fără permis și băut.

Polițiștii au oprit motociclistul pe un drum județean din localitatea Viștea, luni, în jurul orei 16.00, pentru verificarea legalității documentelor.

Pentru că motocicleta nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare, polițiștii au verificat bazele de date și au descoperit că nu era înmatriculată.

Florian Shaorma
JTTI
Victoria Federal IFN
Sumi Agro - Zetanil
Demgy
Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet

De asemenea, verificările au arătat că nici conducătorul acestui vehicul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate, nu era deținător de permis de conducere, iar testul efectuat pentru stabilirea alcoolemiei a indicat o valoare de  0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Față de cele stabilite în contextul controlului efectuat, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetări aflate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, precizează IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie