Ședință extraordinară a Consiliului Local Făgăraș, miercuri

Consiliul Local a fost convocat de îndată în ședință extraordinară miercuri, 4 octombrie 2023, de la ora 10:00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Dentistry Tour - dr. Monica Paler
Demgy
Florian Shaorma
Narin
Belvedere - revelion 2023
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2023.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului teren intravilan- pășune, proprietatea Municipiului Făgăraș – domeniu privat, situat în Făgăraș, Șoseaua Hurezului, în suprafață de 82.136 mp, înscris în CF nr. 103998 Făgăraș, în 2 loturi, in vederea construirii unei autobaze în cadrul proiectului aflat în parteneriat cu ADR Centru “Sprijin la nivelul Regiunii Centru pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și/sau drumuri de legătură”.
  1. Proiect de hotărâre privind majorarea salariilor de bază pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap conform HG nr. 900/2023.

Citește proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, integral, pe site-ul Primăriei Făgăraș.


Apreciază
Distribuie