Ședință extraordinară a Consiliului Local Făgăraș, miercuri

Consiliul Local a fost convocat de îndată în ședință extraordinară miercuri, 4 octombrie 2023, de la ora 10:00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

JTTI
PSD - alegeri locale 2024
Sezar Forest - soferi profesionisti
Demgy
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Proaspat Alb
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2023.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului teren intravilan- pășune, proprietatea Municipiului Făgăraș – domeniu privat, situat în Făgăraș, Șoseaua Hurezului, în suprafață de 82.136 mp, înscris în CF nr. 103998 Făgăraș, în 2 loturi, in vederea construirii unei autobaze în cadrul proiectului aflat în parteneriat cu ADR Centru “Sprijin la nivelul Regiunii Centru pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și/sau drumuri de legătură”.
  1. Proiect de hotărâre privind majorarea salariilor de bază pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap conform HG nr. 900/2023.

Citește proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, integral, pe site-ul Primăriei Făgăraș.


Apreciază
Distribuie