Bărbat reținut de polițiști după ce a fost prins băut și fără permis în trafic, pe str. 13 Decembrie

Polițiștii rutieri din au reținut un șofer după ce acesta ar fi condus un autoturism, pe str. 13 Decembrie din Făgăraș, fără să aibă permis de conducere și sub influența alcoolului.

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa pe strada 13 decembrie, din municipiul Făgăraș. În timp ce verificau aspectele de legalitate a documentelor, polițiștii au constatat că persoana aflată la volanul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, nu este deținător de permis de conducere.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au sesizat că bărbatul prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului. Astfel, conducatorul auto a fost testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma valorii identificate, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

Belvedere - revelion 2023
Florian Shaorma
Cabinet ORL
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Demgy
Amanet King Onix
Narin
Dentistry Tour - dr. Monica Paler

Față de cele stabilite, polițiștii au întocmit un dosar penal și au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al I.P.J. Brașov. Cele două infracțiuni cercetate în dosarul penal, anume „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se află sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie