Bărbați pe mopeduri, unul fără număr de înmatriculare și altul radiat, depistați în Jibert și Hoghiz

foto: arhivă

Doi bărbați sunt urmăriți penal  acte de urmărire penal după ce au fost depistați de polițiști că circulau pe mopeduri fără să dețină permise de conducere și fără ca vehiculele să fie înregistrate.  

Miercuri, 3 mai 2023, în jurul orei 12.00, polițiștii de la postul din Jibert au depistat un moped care era condus de un tânăr, de 23 de ani, pe strada Principală, din localitate. În urma verificării în baza de date, oamenii legii au aflat că mopedul era radiat din circulație, iar conducătorul acestuia nu este deținător de permis de conducere.

Tot miercuri, în jurul orei 19.00, polițiștii din Hoghiz au oprit în satul Dopca, pentru control, un moped care nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare. În urma verificării în baza de date, aceștia au stabilit că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat în circulație, iar conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Hoghiz, nu este posesor de permis de conducere.

Demgy
Autopel
UPRUC-CTR
Florian Shaorma
RIM Fam
Proaspat Alb
Monumente funerare

„În cauză, față de cele constatate în ambele situații, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosare ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care urmează a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie