Bărbați reținuți după ce au sustras mai multe bunuri din beciul unui bloc din Făgăraș

foto: arhivă

Polițiștii din Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Oamenii legii au fost sesizați în data de 08 martie în legătură cu furtul mai multor bunuri din subsolul unui bloc de pe str. Plopului, ce ar fi avut loc pe timpul nopții. Cercetările efectuate în cauză de polițiști au dus la identificarea a doi bărbați bănuiți de comiterea furtului, în vârstă de 20, respectiv 50 de ani, din Făgăraș. Ultimul este cunoscut pentru comiterea altor fapte de natură penală, potrivit IPJ Brașov.

În cadrul anchetei s-a stabilit că aceștia ar fi pătruns, fără drept, într-un beci al blocului, de unde ar fi sustras un generator și produse alimentare. Polițiștii au continuat cercetările și au reușit recuperarea generatorului, care urmează a fi restituit persoanei vătămate.

Demgy
Mobila SH
Amanet King Onix
Proaspat Alb

„În baza probatoriorului administrat, bărbații suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Activitățile sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, precizează IPJ Brașov într-un comunicat de presă.


Apreciază
Distribuie