Batista cu farmece

        Modurile în care un om poate fi înşelat nu se vor epuiza niciodată. Mai nou la Făgăraş localnicii sunt înşelaţi cu o batistă! Săptămâna trecută două făgărăşence în vârstă au căzut în plasa unei hoaţe care le-a abordat pe stradă şi le-a spus că le va ghici viitorul şi le va zice dacă asupra lor au fost făcute farmece.

       Pentru asta, „clientele” au trebuit să pună bijuterii şi bani într-o batistă dată de clarvăzătoare. Femeile şi-au golit portofelele de bani şi mâinile de inele şi verighete şi le-au aşezat în batista minune. Minunea s-a şi întâmplat, dar nu cum credeau ele. Hoaţa s-a prefecut că face un descântec şi a schimbat batista cu bijuterii cu una plină cu pietricele, într-un moment de neatenţie.

      Le-a spus femeilor să nu desfacă batista acasă până la venirea serii, pentru ca descântecul ei să aibă efect. Cele două făgărăşence, care nu se cunoşteau între ele, au crezut-o pe cuvânt, iar seara au rămas stupefiate când au observat că inelele, verigheta, cerceii sau banii nu mai erau la locul lor. Cele două cliente prostite la drumul mare, una în 13 Decembrie şi cealaltă în plin centrul oraşului, au depus plângere la poliţie.

Moveos
Proaspat Alb
Agromar
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie

      Un alt caz a fost semnalat tot de o femeie în vârstă, care a fost înşelată de două tinere ce se pretindeau angajatele unei societăţi, care vindeau obiecte la preţ promoţional la domiciliu. În timp ce una stădea de vorbă cu cumpărătoarea şi o punea să completeze un chestionar, cealaltă a pretestat că se duce la toaletă, dar în schimb a scotocit prin locuinţa femeii după bunuri de valoare, precum bijuterii şi bani. Potrivit cms. şef Claudiu Bulborea, după ce vor fi identificate, făptuitoarele vor fi acuzate de înşelăciune.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie