Beat şi fără permis, a făcut praf 3 maşini azi noapte

Un tânăr de etnie rromă, fără permis şi mort de beat a făcut praf, în noaptea de joi spre vineri, trei maşini parcate.

Pe două dintre autoturisme le-a lovit pe strada Gării, iar a treia maşină pe strada 13 Decembrie.

Se pare că şoferul ar fi avariat prima dată maşinile parcate pe strada Gării şi a fugit de la locul accidentului. După două străzi, din cauza beţiei, a pierdut din nou controlul volanului, s-a urcat pe un trotuar de pe strada 13 Decembrie, a smuls un indicator, a ricoşat într-un pom şi de acolo a lovit în partea dreaptă lateral un alt autoturism marca Fiat, de culoare argintie.

Totul s-a întâmplat la puţin timp după ora 24.00. Ar fi fugit şi de la al treilea

aşa arată maşina lui Căldărar după accidentele de azi noapte
aşa arată maşina lui Căldărar după accidentele de azi noapte

accident, dacă proprietarii ultimei maşini nu ar fi văzut accidentul de pe geamul apartamentului. Ei coborât şi au fugit după făptuitor. Până la venirea poliţiei, acesta fusese prins de proprietari.

Poliţiştii fac încă cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă primele două maşini au fost accidentate tot de aceeaşi persoană. În caz contrar, ar fi fost o mare coincidenţă ca ele să fi fost avariate cam la aceeaşi oră, în aceeaşi noapte, nu departe de al treilea accident.

Firma servicii renovare
Proaspat Alb
JTTI
Demgy
Monumente funerare
Sumi Agro - Mospilan

Oamenii legii au constatat că tânărul de 19 ani, care conducea o maşină înmatriculată pe Polonia, nu avea permis de conducere şi era mort de beat. Băiatul se numeşte Ilie Căldărar, este domiciliat în Ileni şi născut în Polonia. În aceeaşi noapte a fost condus la spital pentru prelevarea celor două probe biologice de sânge, care vor indica valoarea alcolemiei, dar din cauza beţiei avansate şi a stării de vomă, a adormit.

(Cristina Cornilă)

 

 


Apreciază
Distribuie