Flash-mob şi mers pe jos

Deşi vremea nu aeste fost tocmai potrivită, mai mulţi făgărăşeni ‘in astăzi să demonstreze că se poate trăi şi fără maşină.

La ora 13.00 adepţii aerului curat şi ai mersului pe jos, majoritatea elevi, vor porni într-un tur al oraşului la pas, însoţiţi de Dacia Săpătoru de la Primăria Făgăraş şi de câteva cadre didactice de la Liceul Dr. Ioan Şenchea, cei care  organizează acţiunea. Grupul pleacă din faţa Casei de Cultură şi va trece prin faţa principalelor biserici ale oraşului şi pe la cele două case memoriale care sunt în oraş: Ionchentie Micu Klein şi Valeriu Literat.

După acest tur va fi întocmită o hartă cu obiectivele Făgăraşului, care va fi tradusă în patru limbi şi va fi donată muzeului, cu scopul de a fi de folos tuturor turiştilor ce vor să vadă municipiul la pas.

Monumente funerare
Demgy
Spalatoria Aqua Carpet
Amanet King Onix
Mobila SH
Reno Depo

Simultan cu această acţiune, pe strada Şcolii, cea care a fost închisă astăzi traficului rutier, va fi  organizat un flash-mob. Ambele manifestări se încadrează în planul mare al acţiunilor organizate toată săptămâna în curs cu prilejul Săptămânii Mobilităţii Europene.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie