Biblioteca “Octavian Paler” a fost printre preocupările elevilor

Biblioteca Municipală Octavian Paler a fost principalul obiectiv al elevilor făgărăşeni în programul „Şcoala altfel”. Conform statisticilor realizate de bibliotecari pe uşile instituţiiei au intrat nu doar elevi din oraşul nostru, ci chiar şi elevi din satele aparţinătoare Făgăraşului, mai exact peste 140 de copii.

Profesoara Viorica Bica spune că săptămâna trecută lectura a stat la loc de cinste printre preocupările elevilor. „Săptămâna 7-11 aprilie este consacrată programului „Şcoala altfel”. La bibliotecă am avut invitaţi elevi de la Colegiul „Doamna Stanca”, coordonaţi de d-na prof. pentru învăţământul primar, Simona Ursu şi d-na prof. Maria Sofonea.  Clubul de lectură al şcolii, înfiinţat din anul 2012, a reunit elevii pasionaţi de lectură şi de decelarea textelor literare. Demersul pedagogic a vizat  valenţele instructiv-educative ale textului narat”.

Tot Viorica Bica a făcut şi precizarea că aproximativ 100 de elevi au participat la vizionarea unor filme de animaţie, „Presto” şi „Paper Man”. „În următoarea zi am avut invitaţi 90 de elevi de la Colegiul Naţional „Radu Negru”, De la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” şi de la Şcoala Gimnazială Hârseni. Prin vizionarea filmului de animaţie cu motivaţie civică şi morală se accede la dobândirea unui comportament civic şi moral exemplar”.

Bricks
Proaspat Alb
Bistro Story Caffe - angajare ospatar
Amanet King Onix
Monumente funerare

Bica2


Apreciază
Distribuie