Bilete de tratament pentru pensionari, la Casa de Pensii Braşov

La Casa Judeţeană de Pensii Braşov a început distribuirea celei de-a 14-a serii de bilete de tratament pentru pensionari, o serie care cuprinde 393 de bilete, din care 43 pentru pensionarii care au dreptul la gratuităţi, veterani de război, deportaţi de autorităţile comuniste şi alţii.

Numele persoanelor cărora programul informatic al Casei Naţionale de Pensii le-a atribuit bilete este afişat la avizierele Casei Judeţene din Braşov, str. 13 Decembrie nr. 43A, dar şi pe site-ul de internet al instituţiei. Aproximativ un sfert dintre cei care pot beneficia de bilete sunt făgărăşeni.

Brutaria Dragus
Amanet King Onix
Monumente funerare
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
Demgy

Data limită până la care se pot ridica biletele este 4 septembrie, data plecării în staţiune fiind 10 septembrie. Cele 393 de bilete sunt pentru toate staţiunile importante din ţară. Biletele vor putea fi cumpărate de orice pensionar care a depus o cerere pentru a primi un bilet de tratament în luna septembrie. Pensionarii care se vor prezenta să-şi ridice biletele vor trebui să prezinte la ghişeu numărul de înregistrare al cererii depuse pentru primirea unui bilet, cuponul de pensie aferent lunii august 2014 şi o recomandare medicală de la medicul de familie.


Apreciază
Distribuie