Brașoveanul care înșela oameni pe OLX, eliberat și plasat sub control judiciar

foto: unsplash.com

Braşoveanul care a fost reţinut ieri pentru că pretindea că vinde telefoane pe OLX, dar expedia altceva în colete, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, potrivit Ora de Sibiu.

„La data de 28 septembrie, brașoveanul reținut de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de înșelăciune (3 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals material în înscrisuri oficiale, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urmă cu două zile, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul Poliţiei Municipiului Braşov, au efectuat o percheziţie la domiciliului bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de înşelăciune – 3 acte materiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale.


Apreciază
Distribuie