Bursa locurilor de muncă la Braşov

      Bursa Locurilor de Muncă pentru absolveţi, care se va desfăşura pe 27 septembrie la Cercul Militar, va oferi absolvenţilor braşoveni, şi nu doar lor, un număr de 318 locuri de muncă cu care 32 de angajatori vor veni la eveniment. 

Firma servicii renovare
Agromar
Proaspat Alb
JTTI
Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
sediul AJOFM Făgăraş
sediul AJOFM Făgăraş
     Evenimentul va avea loc în data de 27 septembrie, începând de la ora 9.00, la Casa Armatei, din str. Mureşenilor nr. 29, fiind organizat de reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov. „Informăm agenţii economici că participarea la bursa locurilor de muncă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Braşov într-un comunicat remis presei zilele trecute.
     Locurile de muncă sunt pentru absolvenţii de studii superioare, însă majoritatea, cam 278 sunt pentru absolvenţii de studii medii. Meseriile cu un număr mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt de inginer (diverse specializări), agent servicii client (limba franceză, germană, engleză avansat), consilier financiar, programator, reprezentant medical, tehnician logistică, în timp ce pentru absolvenţii de studii medii, meseriile în care se oferă mai multe locuri de muncă sunt: consilier financiar, consilier vînzări, controlor calitate agent comercial, agent de securitate, agent de vînzări, agent servicii client (limba italiană avansat), agent transporturi, lucrător comercial, mecanic auto, montator subansamble, operator introducere validare şi prelucrare date.
(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie