Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (AJOFM) organizează „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. conform unui comunicat al instituţiei, bursa se va desfăşura joi, 20 octombrie 2016, de la ora 9, la sediul Centrului Regional pentru Formarea Profesională a Adulților din Brașov, Str. Poienelor, nr. 5.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2016, care încă nu și-au găsit un loc de muncă, au astfel şansa de a intra pe piaţa muncii.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se adresează însă tuturor solicitanților de locuri de muncă, potrivit directorului executiv AJOFM Braşov, Liliana Dragomir.

Pe de altă parte, firmele pot participa gratuit la bursa locurilor de munca şi pot selecta personal direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Agenţii economici, interesaţi să participe la bursă, pot transmite oferta de locuri de muncă vacante prin fax la numărul de telefon 0268/412.552 sau pe adresele de e-mail : maria.micu@bv.anofm.ro, mihaela.burlacu@bv.anofm.ro sau ajofm@bv.anofm.ro.

Lista firmelor care doresc să participe la bursă va rămâne deschisă până în data de 17 octombrie 2016, ora 16.


Apreciază
Distribuie