Burse de excelență pentru patru elevi ai Colegiului Radu Negru

Câștigătorii celei de a doua ediții a Fondului de bursele de excelență, program inițiat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, au primit vestea cea mare joi, 20 ianuarie. Fiecare va obține câte 2.150 lei.

Două eleve din clasa a XII-a, un elev și o altă elevă din clasa a X-a de la Colegiul Național Radu Negru s-au remarcat prin rezultate deosebite la limba și literatura română, astfel că au fost premiați și cu bani pentru eforturile depuse.

Potrivit reprezentanților Fundației, în fiecare an fondul de bursele de excelență are o altă destinație, iar donatorii îi aleg pe beneficiari.

Pentru această ediție, banii au fost strânși în cadrul unei expoziții caritabile, organizată de pictorița Lia Flueraș și Casa Municipală de Cultură Făgăraș în incinta Muzeului Țării Făgărașului Valer Literat.

Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Stihl

După strângerea banilor, o comisie de evaluare i-a ales pe cei patru elevi drept beneficiarii burselor de excelență.

Reamintim că primele burse de excelență au fost acordate în luna martie 2021. Și atunci, câștigătoare au fost tot eleve ale Colegiului Radu Negru. Detalii aici → 500 euro – Burse de Excelență pentru două eleve din Făgăraș.


Apreciază
Distribuie