Călugăr dispărut de la Mănăstirea Breaza. Starețul face apel la făgărășeni să ajute la căutări

ACTUALIZARE

IPJ Brașov a anunțat sâmbătă, 6 mai, că bărbatul dispărut a fost identificat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Smeeni, pe raza localității Glodeanu Siliștea, din județul Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un călugăr de la Mănăstirea Breaza, din comuna Lisa, a dispărut. Victor Fronea are 49 ani și a fost văzut ultima dată joi, 4 aprilie 2023, la ora 7:42, când a fost surprins de camerele de supraveghere.

Starețul așezământului religios, Ambrozie Duță, face apel la locuitorii Țării Făgărașului să i se alăture la căutări. Persoanele care se pot deplasa la Breaza sunt rugate să apeleze numărul de telefon 0769 281539 pentru detaliile organizatorice.

Spalatoria GPC
Speedy Pizza
Florian Shaorma
Balan Tour
Amanet King Onix
Senchea - oferta scolarizare 2023-2024

Bărbatul dispărut are o înălțime de aproximativ 1,73 m, 70 de kg, constituție robustă, cu o afecțiune la ochiul drept. Are tenul deschis și poartă barbă.

Potrivit polițiștilor, la momentul plecării, persoana căutată purta pe cap o căciulă de culoare neagră, era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, purta pantaloni de culoare gri și pantofi de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Apreciază
Distribuie