Turcii vor construi tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu – Făgăraş

O Asociere de constructori turci a fost desemnată câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu – Făgăraş, a anunțat vineri ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Valoarea contractului este de 1,19 miliarde de lei, fără TVA, iar perioada de execuţia a celor 16,26 km ai acestui tronson este de 48 de luni.

„O Asociere de constructori turci a fost desemnată câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 4 (Sâmbăta de Sus – Municipiul Făgăraş şi Drum de legătură cu DN1) al Autostrăzii Sibiu- Făgăraş! Sectorul de Autostrada Sibiu – Făgăraş va asigura legătura pe un drum de mare viteză pe intercoridorul Moldova – Transilvania. Contractul, finanţat prin Programul Transport, va putea fi semnat peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Amanet King Onix
Demgy
Senchea - oferta scolarizare 2023-2024
Speedy Pizza
Monumente funerare
La Turcu

Ministrul a mai spus că valoarea contractului adjudecat este 1,19 miliarde de lei, fără TVA, şi prevede proiectarea şi execuţia celor 16,26 km ai acestui tronson în termen de 48 de luni (12 luni perioada de proiectare si 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor).


Apreciază
Distribuie