Când va fi gata rețeaua de gaze naturale din Voila

Primarul comunei Voila, Gheorghe Osalciuc, reacționează după intervenția de ieri a unui localnic într-o emisiune la postul de radio Super FM Făgăraș.

Bărbatul a acuzat Primăria că nu a finalizat lucrările la rețeaua de gaz, deși ar fi trebuit să fie încheiate în luna aprilie. Edilul, în schimb, spune că nu a făcut o astfel de promisiune și explică în ce stadiu se află proiectul.

„Nu a fost niciodată o promisiune de genul acesta. Lucrăm intens pentru reparații (la vechea rețea, nepusă în funcțiune niciodată de fosta administrație – n.r.) și să obținem proba de presiune pentru a depune rezultatul la dosarul pentru ANRE și să obținem avizul. Avem deja proba făcută în satele Dridif și Sâmbăta de Jos, se lucrează în localitatea Ludișor, apoi vom trece în localitatea Voila. Când o să avem toate avizele o să începem procedura de licitație în vederea concesionării serviciului de furnizare”, ne-a declarat Osalciuc.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Reno Depo
Demgy
Mobila SH
Sezar Forest - soferi profesionisti
curatare tapiterie
Agromar
Liceul Senchea

El speră ca localnicii să poată beneficia de gaze naturale cel mai târziu în 2019, după îndeplinirea tuturor procedurilor impuse prin lege.


Apreciază
Distribuie