Cartier asfaltat în 8 zile

zona Garii

zona Garii

Se poate şi câte o performanţă printre marile dezamăgiri ale asfaltatorilor! După ce anul trecut firma Gotic s-a înhămat la o sarcină pe care n-a putut-o duce la începlinire până la căderea zăpezii şi a lăsat lucrările de asfaltare neterminate în cartierul 1 Decembrie, iată că acum municipalitatea are parte şi de o surpriză plăcută! Cartierul Gării a intrat în lucru cu puţin timp în urmă şi a fost asfaltat în… 8 zile.

Lucrările din zona Gării au fost câştigat la licitaţie în 2012 de societatea Vectra şi au fost oprite la venirea îngheţului, moment până la care a fost realizată structura drumului şi a trotuarelor. În aprilie firma braşoveană s-a reîntors pe şantier şi a reuşit să asfalteze drumurile şi trotuarele în 8 zile!

„Luni, 29 aprilie, s-au terminat toate lucrările din zona Gării în ce priveşte asfaltările. Imediat după Paşti refacem zonele verzi, ne ocupăm de semanlistica rutieră şi iluminatul de acolo. Se preconizează în cartier în jur de 250 de locuri de parcare”, spune viceprimarul Cătălin Cârje.

Demgy
Reno Depo
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet

Viceprimarul mai precizează că în cazul cartierului 1 Decembrie lucrările vor începe cel mai probabil după Paşti: „aici lucrează cei de la Gotic. Au anunţat că se apucă de treabă de marţi, 23 aprilie. I-am aşteptat să vină cu utilajele, dar n-au venit nici până la această oră.”

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie