Castelul de Lut Valea Zânelor mai poate fi vizitat doar de clienții terasei

sursa foto: Facebook/ Castelul de Lut Valea Zanelor

Castelul de Lut Valea Zânelor, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate obiective turistice din județul Sibiu, mai poate fi vizitat, începând cu acest sfârșit de săptămână,  doar de cei care plătesc 50 de lei și primesc un voucher pe care îl pot folosi la terasă, informează Turnul Sfatului.

Decizia a fost luată de proprietari în încercarea de a limita efectele negative ale turismului de masă.

„Cei care doresc să intre și să ne viziteze au aceleași facilități pe care le aveau și înainte, dar nu mai intră decât cei care achită un voucher de 50 de lei pe care îl folosesc ulterior la terasă, unde pot să servească masa. Decizia este foarte simplă: La noi vii, plătești 50 de lei intrare și primești un voucher pe care îl decontezi apoi la căsuța cu mâncare. În timpul acesta poți să stai la terasă, să mănânci, să te plimbi, faci poze, ce vrei tu”, a explicat pentru Turnul Sfatului Vasile Răzvan, proprietarul Castelului de Lut Valea Zânelor.

Reprezentanții obiectivului turistic au mai precizat că scopul lor este ca vizitatorii să se și bucure de loc, de atmosferă, aerul curat și de priveliștea asupra munților și a râului. Pentru a face toate acestea turiștii trebuie să aloce puțin timp, să stea la masă, să se relaxeze.

PSD - alegeri locale 2024
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Monumente funerare
Reno Depo
Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb

Deschis în anul 2014 Castelul de Lut Valea Zânelor este un obiectiv turistic rezultat în urma unei investiții private. De-a lungul anilor castelul a devenit una dintre principalele atracții din județul Sibiu și chiar din țară, fiind promovat inclusiv în străinătate.

Citește articolul integral pe Turnul Sfatului.


Apreciază
Distribuie