Căsuța iepurașului, vânătoare de ouă și atelier de grădinărit, la Făgăraș

Cu o săptămână înaintea sărbătorii Pascale, Iepurașul și Zâna Primăverii vor poposi pentru cinci zile la căsuța de poveste din centrul orașului, anunță Primăria Făgăraș.

Începând cu 10 aprilie 2023, în intervalul orar 17.00 -20.00, copiii își vor putea demonstra creativitatea și imaginația pictând ouă, căsuțe pentru păsărele și peisaje pe sticlă. Vor putea, de asemenea, să planteze și flori, iar cei mai iscusiți vânători vor participa la goana după ouă. Micuții vor fi pictați în personajele preferate, vor primi baloane și vor avea parte de multe alte surprize. Activitățile sunt gratuite și sunt susținute de Primăria Făgăraș.

Startul evenimentului va fi dat luni, 10 aprilie 2023 iar activitățile dedicate copiilor se vor încheia vineri, 14 aprilie 2023. În paralel, se va desfășura și tradiționala campanie de ajutorare ”Iepurașul la Cutie”. Ca urmare, cei care doresc pot face donații de haine, jucării sau dulciuri pentru copiii mai puțini norocoși. ”Iepurașul la cutie” este un proiect în colaborare cu ”Crucea Roșie Făgăraș”.

Program ateliere de creativitate, între 17.00 – 20.00:

Luni, 10 aprilie 2023 – Atelier decorare ouă polistiren cu vopsea, efect marmură

Monumente funerare
Florian Shaorma
Second hand & outlet
Mogaldea Therapy
Cabinet ORL
Fantanita Craiesei
Spalatoria GPC

Marți, 11 aprilie 2023 – Atelier decorare căsuțe pentru păsări

Miercuri, 12 aprilie 2023 – Atelier de pictat forme din ipsos

Joi , 13 aprilie 2023 – Atelier de picture pe sticlă

Vineri, 14 aprilie 2023 – Atelier de grădinărit


Apreciază
Distribuie