Cât de în siguranţă eşti noaptea în Făgăraş?

Pe timpul nopţii la Făgăraş nu mai poţi fi în siguranţă! A simţit-o pe pielea ei o făgărăşeancă în timp ce se deplasa pe jos în miez de noapte la intersecţia străzilor 1 Decembrie cu Dr. Ioan Şenchea.

Femeia mergea singură purtând o geantă pe umăr, iar la un moment dat a fost ajunsă din spate de un bărbat care i-a smuls din fugă geanta de pe umăr şi s-a făcut nevăzut.

F. Aura s-a dus repede la poliţie şi a povestit ce i s-a întâmplat. Femeia avea în geantă un portmoneu cu un card personalizat pentru persoane cu handicap, ea fiind surdo-mută. Avea un al doilea card deschis la o bancă din oraş, cheile apartamentului şi medicamente. Infractorul a fost prins după câteva ore, spune cms. şef, Claudiu Bulborea de la Poliţia Făgăraş.

Demgy
Florian Shaorma
Fantanita Craiesei
Monumente funerare
Mogaldea Therapy
Proaspat Alb
Amanet King Onix

„In aceasi zi de la sezizare poliţiştii B.I.C. au identificat si prins faptuitorul, pe nume M. Fabian Marius, în vârstă de doar 14 ani. Ei au recuperat geanta, iar autorul este cercetat în stare de libertate pentru tâlhărie. El a fost examinat în trecut pentru o altă cauză penală şi s-a dovedit atunci că nu avea discernământ”, spune cms. Bulborea.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie