Caţa a lipsit de la meciul cu Voila

Meciul de fotbal dintre Olimpic Voila şi AS Caţa, programat zilele trecute nu s-a putut desfăşura din cauza neprezentării celor din Caţa. Meciul conta pentru etapa a 26-a din Liga a IV-a, iar pentru cei din Caţa urmează sancţiuni drastice, care pot duce până la excluderea echipei din competiţie şi retrogradarea conform regulamentului.

Carpaţi Berivoi a făcut egal în deplasarea de la Hălchiu, tabela indicând la finalul meciului scorul de 2-2, după ce prima repriză s-a terminat cu 1-0. Macatorii beriveni sunt Constantin Grigoraşi în minutul 75 şi Gheorghe Buciumeanu în minutul 80.

Echipa de juniori a Berivoiului continuă meciurile excelente, reuşind să se impună cu scorul de 3-0 şi ocupând în acest moment locul III în campionat.

Proaspat Alb
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
JTTI
Monumente funerare
Amanet King Onix
Agromar

Echipa de fotbal din oraşul Victoria a reuşit să câştige, pe teren propriu, trei puncte importante cu ocupanta locului III, Înfrăţirea Hărman. Scorul final a fost 3-0, după ce prima repriză s-a terminat 1-0. Marcatorii sunt: Cristian în minutul 31, Colarez în minutul 89 şi Bivolaru în ultimul minut, 90+2.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie