Handbal seniori: Victorie în deplasarea de la Sibiu

Echipa de handbal din Divizia A, HCM Făgăraş, a reuşit o victorie la limită în deplasarea de la Sibiu. Disputat duminică, 18 mai, în Sala Transilvania din Sibiu, meciul din penultima etapă a adus o nouă victorie pentru făgărăşeni, scor final 29-30 (17-17).

HCM Fagaras

Potrivit antrenorului făgărăşean, Dumitru Opriş, echipa a jucat bine, pe contre, spctaculos şi în viteză, aşa cum ne-a obişnuit şi în partidele de pe teren propriu. „Am făcut deplasarea la Sibiu cu gândul la victorie. Deşi la pauză tabela arăta egal, 17-17, totuşi ne-am impus la un singur gol diferenţă la finalul meciului, golul care a făcut diferenţa între cele două echipe, şi care ne-a adus trei puncte”, a declarat profesorul Opriş.

Marcatorii de la Sibiu au fost: Bogdan Dincă (8 goluri), Gabriel Bucşa, Bogdan Rău şi Ovidiu Pasere (câte 6 goluri), Robert Voica şi Răzvan Moldovan (câte 2 goluri).DSC_0035

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Moveos
Firma servicii renovare

Ultimul meci din Divizia A pentru HCM va fi pe teren propriu contra celor de la Academia de Handbal Baia Mare. Meciul este anunţat oficial de Federaţie duminică 25 mai, dar este posibil ca el să fie reprogramat într-o altă zi. Despre această schimbare veţi putea afla în perioada următoare din rubrica Sport a paginii de internet, bunaziuafagaras.info.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie