Câți bani a strâns familia Iohannis într-un an

foto: agerpres.ro

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat cea mai recentă declarație de avere din care reiese că a economisit într-un an, față de declarația anterioară, suma de 30.000 de lei. De asemenea, în declarație apar și veniturile soției președintelui, Carmen Iohannis, profesoară la un liceu din Sibiu, potrivit Digi24.ro.

Familia Iohannis deține trei apartamente și trei case în Sibiu precum și 200.000 de lei în cont. Președintele nu are pe numele său niciun teren, niciun automobil sau obiecte de valoare.

În declarația de avere sunt trecute și salariile președintelui și ale soției sale. El a câștigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soția sa, profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu a încasat 41.283 de lei. Lunar, indemnizația președintelui este de 15.162 de lei, în timp ce soția sa câștigă 3.440 de lei.

Reno Depo
JTTI
Demgy
Proaspat Alb
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Amanet King Onix

Klaus Iohannis și-a rotunjit veniturile cu 5.934 de lei, bani reprezentând drepturi de autor de la Curtea Veche, pentru cărțile sale, în condițiile în care șeful statului are publicate trei cărți. Un plus la venituri a fost reprezentat de suma de 44.389 de lei din închiriere de imobile, potrivit sursei citate.


Apreciază
Distribuie