55 de ambasadori susțin cauzele de la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția a 10-a

10 cauze sunt susținute și promovate de 55 de ambasadori la a zecea ediție a Bikeathon Țara Făgărașului, care va avea loc pe 10 iunie 2023. Ediția de anul acesta a evenimentului sportiv își schimbă locația din zona Cetății, la Stadionul Municipal. Astfel, plecarea se va face de pe stadion, unde vor fi organizate și cursele copiilor. Înscrierile se închid pe 8 iunie.

„E atât de special faptul că oricine poate deveni ambasador la Bikeathon. Vă încurajăm să le citiți povestea, modul în care fiecare dintre ei și-a găsit un fel unic de-a exprima în cuvinte motivația de a strânge bani pentru cauza pe care o susține. Unii dintre ei au găsit mai multe cuvinte, alții mai puține, dar important este că au avut curajul de a construi o campanie proprie, prin care mobilizează comunitatea din jurul lor! Fiecare dintre ei este de-a dreptul fenomenal! Le găsiți poveștile aici. Dar cu siguranță îi veți putea întâlni pe stadion în 10 iunie, alături de cauzele pe care le susțin!”, spun organizatorii evenimentului.

Florian Shaorma
Mobila SH
Amanet King Onix
Demgy
Reno Depo

Cei care vor să pedaleze pentru una dintre cele 10 cauze se pot înscrie, până pe 8 iunie, aici. „NU SE FAC ÎNSCRIERI LA FAȚA LOCULUI la cursele lungi, mai exact TRASEUL ALBASTRU, EBIKE și TRASEUL PORTOCALIU, și la cursa de ~ 4 km pentru participanții în scaun rulant sau handbike. SE FAC ÎNSCRIERI LA FAȚA LOCULUI, conform programului care va fi disponibil înainte de eveniment, pentru CURSA POPULARĂ și CURSELE COPIILOR”, potrivit Fundației Comunitare Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie