Căutați de polițiștii pentru că au furat bani dintr-un bancomat din Făgăraș. I-ați văzut?

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Din cercetările de până acum a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 74 ani din Făgăraș,  s-ar fi deplasat la un ATM aparținând unei unități bancare amplasată pe raza municipiului Făgăraș pentru retragerea unei sume de bani. Potrivit informării IPJ Brașov, femeia ar fi scos cardul bancar, fără a lua și suma retrasă, banii fiind uitați în fanta bancomatului.

La scurt timp, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat și o femeie, ce se aflau lângă ATM, și-ar fi însușit, pe nedrept, suma de 900 lei. Ei au părăsit apoi zona.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptei menționată anterior.

Întrucât identificarea autorilor nu a fost posibilă, în vederea stabilirii răspunderii judiciare și pentru buna desfășurare a urmăririi penale, persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Iată imaginile puse la dispoziție de Poliție:

Proaspat Alb
Demgy
Sumi Agro - Zetanil
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix

 


Apreciază
Distribuie