Chiriașii Primăriei riscă evacuarea

Persoanele care stau în imobilele din proprietatea municipalității se plâng că trebuie să se prezinte personal pentru a plăti chiria.

În caz contrar vor fi evacuate, deși au introdus utilitățile necesare pe cheltuiala lor, susțin acestea.

Este și cazul celor din cartierul Combinat. Mulți dintre chiriașii Primăriei sunt plecați peste hotare pentru un trai mai bun și le este imposibil să se deplaseze lunar pentru a-și achita îndatoririle.

Primarul Gheorghe Sucaciu spune că multe locuințe sunt goale, în timp ce alți făgărășeni au nevoie de un acoperiș deasupra capului. În plus, chiriașii cunoșteau de la început care sunt riscurile. Contractul semnat de ambele părți prevede acest lucru, nu este o noutate sau vreun abuz.

Mobila SH
Florian Shaorma
Reno Depo
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

„Aceste contracte pentru spațiile publice arată clar, printr-o clauză, că locuințele trebuie eliberate după trei luni dacă nu stă nimeni acolo. Dacă nu vin să-și achite chiria, înseamnă că nu stau acolo”, ne-a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Cu alte cuvinte, oamenii trebuie să dovedească faptul că încă locuiesc în apartamentele municipalității, altfel vor fi evacuați, conform contractului pe care l-au semnat.


Apreciază
Distribuie