Erik Cocchetti, amenințat de deputatul Mihai Popa

Înalta Curte de Casație și Justiție a făcut public primul nume al unei părți vătămate în dosarul de șantaj al deputatului PSD Mihai Popa. Este vorba despre fostul manager al Spitalului Municipal, Erik Cocchetti.

Fostul președinte al PSD Făgăraș l-ar fi amenințat pe italianul care a condus spitalul și i-ar fi solicitat în mod imperativ să revină asupra unei decizii, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Amenințările au fost făcute prin intermediul telefonului unei alte persoane pentru a nu se putea stabili o legătură directă cu inculpatul, potrivit DNA.

Mihai Popa ar fi intervenit pentru a împiedica schimbarea din funcție a unei protejate, care ar fi şi fina acestuia, ameninţându-l pe Cocchetti că, în caz contrar, îl va demite.

Proaspat Alb
Monumente funerare
Sumi Agro - Zetanil
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Demgy

Medicul a fost citat marțea trecută de Înalta Curte dar acesta nu s-a prezentat în fața instanței, astfel că procesul a fost amânat pentru 2 martie.

Erik Cocchetti, care diminuase fenomenul șpăgilor pentru actul medical, și-a dat demisia din funcția de manager a Spitalului Municipal Făgăraș la sfârșitul lunii august a anului trecut.


Apreciază
Distribuie