Civitas Făgăraş a făcut egal cu Codlea

Recent înscrisă în Liga a IV-a, tânăra echipă a Făgăraşului a remizat pe teren propriu cu CSM Codlea. Oraşul Victoria s-a impus în faţa Berivoiului, iar Olimpic Voila a cedat la Râşnov. Fotbalul istorie

Sâmbătă, 23 august, a debutat prima etapă a Ligii a IV-a. Meciurile seniorilor, programate de la ora 11.00, şi cele ale juniorilor cu două ore mai devreme, au fost intens disputate, fiecare echipă dorindu-şi victoria.

Oraşul Victoria-Carpaţi Berivoi (4-3)

Derby local la nivelul Ligii a IV-a între fotbaliştii din Victoria cu cei din Berivoi. Potrivit preşedintelui de club din Victoria, Vasile Popa, ziua în care cele două echipe şi-au disputat ostilităţile a fost cu succes pentru gazde. „La juniori am câştigat fără drept de apel. A fost instrucţie totală, iar după ce am marcat trei sau patru goluri, adversarii s-au pierdut iremediabil. Am vorbit cu antrenorul Dan Brătescu şi am înţeles că acolo problema este schimbul de generaţii”, a spus Popa.

La seniori lucrurile erau cât pe ce să se repete identic. Prima repriză avea să se încheie cu 4-1 în favoarea gazdelor, deşi fotbaliştii din Berivoi au făcut tot posibilul să reducă din diferenţă.

„Dacă prima repriză s-a încheiat net în favoarea noastră, a doua a fost total diferită. Nu am putut realiza mai nimic, deşi am avut foarte multe ocazii. După cum se spune în fotbal, ocaziile se răzbună, era cât pe ce să pierdem două puncte”, a mai spus preşedintele de club din Victoria.

Deşi berivenii au marcat două goluri şi au redus din diferenţă, totuşi fluierul arbitrului a decis ca în prima rundă toate punctele să rămână la Victoria.

Spalatoria GPC
Proaspat Alb
RIM Fam
Autopel
Monumente funerare
Qi Meridian
UPRUC-CTR

Civitas, primul meci din Liga a IV-a

Civitasul, la primul meci în noua formulă, a scos un egal pe teren propriu în faţa celor de la CSM Codlea. Potrivit antrenorului Ciprian Mardan, ambele goluri au fost marcate în prima repriză. „După aproximativ 6 sau 7 minute de la startul meciului am primit gol de la adversari, dar după 3 minute am egalat. Golul nostru a fost marcat de Mihai Debu. Pe ansamblu, echipa a jucat bine, la un moment dat, în partea a doua a jocului a intervenit şi oboseala, dar eu sunt mulţumit de cum a jucat echipa. Mai avem mult de muncă de acum încolo, asta mai ales pentru că suntem o echipă tânără”, a declarat antrenorul.

Tot el a precizat şi că Mihai Debu este un produs al său, probabil cel mai bun. „Mă bucur pentru Mihai că a reuşit să marcheze. Eu mă bazez pe el foarte mult. Îl antrenez de când avea 10 ani. Este născut în 1998, are talent, trebuie numai să confire”, a spus Mardan.

Interesant este şi faptul că Ciprian Mardan a putut pregăti meciul de pe foile de arbitraj. El este arbitru de categoria I încă din 2006, iar de trei sau patru ani i-a arbitrat şi pe cei de la CSM Codlea.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie