Civitas Făgăraş, o echipă în construcţie

     La finalul săptămânii trecute, vineri, 20 septembrie, de la ora 17.00, echipa  de fotbal a Făgăraşului, Civitas Făgăraş, aflată în Liga a III-a, Seria a 6-a, a avut al doilea meci pe teren propriu din acest sezon, cu F.C. Păpăuţi. După înfrângerile din primele etape, fotbaliştii făgărăşeni au reuşit să scoată un rezultat de egalitate pe teren propriu, la finalul unei partide dramatice. civitas_fagaras

      Pe fondul unui arbitraj modest în care au fost arătate mai mult de 10 cartonaşe galbene şi chiar două eliminări, câte una în fiecare tabără, meciul nu a prezenatat nimic spectaculos pe linie sportivă. Cu toate acestea, făgărăşenii au egalat pe finalul partidei prin căpitanul Silviu Săndei, iar Civitas Făgăraş a obţinut primul punct din acest sezon. Cu ajutorul golaverajului echipa noastră a urcat o poziţie în clasamentul provizoriu.

      Lucian Cupu, preşedintele clubului Civitas Făgăraş, a declarat înaintea partidei că echipa este în construcţie, iar rezultatele bune nu vor întârzia să apară. „Cu două săptămâni înainte de primul meci am ştiut sigur că vom rămâne în Liga a III-a. Au venit jucători noi la echipă, iar relaţiile de joc între sportivii noştri sunt în construcţie. Sperăm ca următoarele partide să aducă şi rezultate favorabile”, spune Cupu.

Mobila SH
Reno Depo
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN

    Pentru următoarea etapă Civitas Făgăraş va face o deplasare la FCM Câmpina (jud. Prahova), iar pe teren propriu va juca vineri, 4 octombrie, în compania celor de la Avântul Reghin.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie